7 lucruri pe care sa le stii despre trasatura ‘WhatsApp delete for everyone’

7 lucruri pe care sa le stii despre trasatura ‘WhatsApp delete for everyone’

Aplicatia pentru telefon WhatsApp a lansat de curand optiunea ‘delete for everyone’. Aceasta trasatura permite utilizatorilor sa stearga mesajele pe care le-au trimis din greseala cuiva. ‘Delete for everyone’ functioneaza atat pentru conversatii individuale, cat si pentru grupuri de chatting.

Insa …

inainte sa o folosesti, trebuie sa stii cateva lucruri despre ‘WhatsApp delete for everyone’

1. Este disponibila atat pentru Android, cat si pentru iOS

Trasatura in forta de la WhatsApp este disponibila pentru a fi folosita atat pe telefoanele cu sistem de operare Android, cat si pentru cele cu iOS. Insa, pentru a  accesa aceasta optiune, utilizatorii trebuie sa-si actualizeze messenger-ul aplicatiei in cauza.

2. Poti sterge un mesaj in decurs de 7 minute

Cel care a trimis un mesaj poate sa il stearga daca nu ii place sau daca l-a trimis din greseala, deoarece are la indemana o fereastra de 7 minute in care poate face asta. Dupa cele 7 minute, nu vei mai putea vedea optiunea ‘delete for everyone’, deci nu vei mai putea face nimic dupa.

Citeste si:  Google Doodle sarbatoreste cea mai simbolica reteta de taitei - Pad Thai

3. Poti sterge mesajul atat de la tine, cat si de la cel caruia l-ai trimis

Orice utilizator de WhatsApp are posibilitatea de a sterge mesajul atat de la expeditor, cat si de la destinatar. Cand selectezi optiunea vei vedea doua optiuni: sterge de la tine si sterge pentru toata lumea.

4. Destinatarul va sti ca ai sters un mesaj

Optiunea inteligenta a aplicatiei nu este chiar atat de inteligenta. Asta inseamna ca odata ce un expeditor a sters un mesaj, destinatarul va sti ca un mesaj trimis lui a fost sters. Fereastra sa de chat va afisa urmatorul mesaj ‘This message has been deleted’.

Citeste si:  Anamaria Marinca este Marta Kamen in documentarul Mars de pe National Geographic

5. Nu vei primi notificare daca functia ‘delete for everyone’ a fost reusita

Compania sustine dinainte ca probabil vor fi ocazii cand functia nu isi va indeplini rolul cum trebuie, mesajul nefiind sters. In acest caz, aplicatia nu va notifica nimic pentru utilizator.

6. Se poate ca primitorii sa vada totusi mesajul inainte sa apuci sa-l stergi

Recipientul poate citi mesajul inainte sa se fi sters. Mesajul va aparea in panoul cu notificari si va putea fi citit rapid de catre utilizator, inainte sa apuci tu sa il stergi.

7. Trasatura de la WhatsApp nu functioneaza pe Blackberry si Symbian

‘Delete for everyone’ nu functioneaza pe sistemele de operare Blackberry si Symbian. Dar nu ar trebui sa surprinda deoarece compania a anuntat dinainte ca sfarseste sprijinul acordat acestor sisteme.

Sursa: gadgetsnow.com

Sursa foto: goandroid.co.in

loading...

Citeste si:

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close