Funcție nouă introdusă de WhatsApp. Ce este “View Once” și cum vine în ajutorul utilizatorilor

După doar treizeci de zile de teste, WhatsApp este pregăit să le ofere celor peste 2 miliarde de utilizatori pe care-i are, o nouă opţiune de protejare a intimităţii, prin care mesajele sunt eliminate după ce sunt văzute.

Astfel, WhatsApp anunţă lansarea opţiunii pe care o numeşte “View Once”. Aşa cum spune şi numele, cu această opţiune mesajele sunt văzute o dată, după care sunt şterse automat.

De asemenea,View Once, nu vizează toate tipurile de mesaje trimise/ primite de utilizatori, ci doar pe cele care conţin imagini şi clipuri video. Această facilitate este potrivită conţinutului multimedia sensibil, unde utilizatorul vrea să elimine riscul de a fi văzut şi de alte persoane, explică News.ro.

Aşadar, în dreptul mesajelor pe care le trimite utilizatorul, va fi afişat un buton cu cifra 1. Prin apăsarea acestuia, expeditorul se asigură că mesajul trimis poate fi văzut o dată de către destinatar, după care va fi şters.

Mark Zuckerberg a anunţat opţiunea View Once  în iunie, iar luna trecută WhatsApp a început deja testarea acesteia.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata